Friday, April 5, 2013

Piper's Hair Cut

This girl's princes hair days are over, at least for a while.  She decided to cut her hair.  I mean REALLY cut it...short.  She had learned about Locks of Love last fall and wanted to donate, but her hair was just a little shy of the required 10".  Recently, she remembered the conversation and we checked.  11" pony tail.  I did the cut in the kitchen, and it's adorable if I do say so myself!!  I'm really proud of her for this decision. You can find out about donating YOUR hair (or your kids' hair. for that matter) at LocksofLove.org.


9 comments:

Unknown said...

Hey there, I just came across your blog! What a cute hair cut, and for such a noble cause :) I also read about your daughter's cerebral palsy - I hope she is doing well, and in case you're interested, here's a link with a ton of helpful cerebral palsy resources. The website also has a facebook page, if you're interested in getting connected with the CP community. Anyway, keep up the blog - you have a beautiful family!

Mrs4444 said...

Adorable :) She's a sweetheart!

usha said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

wow!Very pretty haircut :)
fatca rules Dubai | us tax return UAE | uschampiontax.com

شركة المثالي سوبر said...

شركة تسليك مجارى بسيهات وعنك

şehirlerarası nakliyat said...

Gebze evden eve nakliyat hizmetimiz ile şehir içi ve şehirler arası olarak profesyonel, kaliteli ve güvenilir bir nakliye hizmeti sunmaktayız. Bizleri arayan müşterilerimizin istek ve beklentirlerine göre hizmetlerimizi şekillendiriyor, kapsamı sizin hayalinize bırakıyoruz. Dilerseniz ambalaj seçimimiz ile dilediğiniz ambalaj malzemesini seçme imkanı sunuyor, beklediğiniz gibi kaliteyi sizlere sunuyoruz.
gebze evden eve nakliyat her zaman müşteri dostu bir firmadır ve sizleri memnun etmek için çalışmaktadır. Bizler her daim sizler için varız ve sizlerle büyüyoruz. Arayın ve dilediğiniz zaman için rezervasyonunuzu açtırınız.
kocaeli güven nakliyat olarak marka tescili dahilinde eski ve köklü bir firmayız. Bizlere telefon numaralarımızdan ulaşabilir, istediğiniz zaman rezervasyon işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Temsilcilerimiz sizlerden gelen çağrıları büyük bir memnuniyetle cevaplayacaklar ve sorularınıza tatminkar yanıtlar vereceklerdir.

Unknown said...


kocaeli güven nakliyat bir taşımadan beklediğiniz her şeyi size sunar. Eşyalarınızı paketler, mobilyalarınızı söker ve kurar. Eğer isterseniz toplamalı hizmet ile ufak tefek eşyalarınızı da koliler. Sizler hayal edin kocaeli guven nakliyat yapsın. Bizleri telefon numaralarımızdan günün her saati arayabilirsiniz.
Taşımalarımızda kapalı kasa kamyonları kullanıyor, aralıksız olarak hizmet veriyoruz. Bütün il ve ilçelere taşıma yapıyor, her bölgede çalışıyoruz

شركة تنظيف بالاحساء said...

شركة تنظيف بالاحساء
شركة تسليك مجاري بالاحساء
شركة تنظيف سجاد بالاحساء
شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف بالجبيل